BMW

2006 Chevrolet Lacetti 1.4 Ár – Szakértők Által Ajánlott

3 minutes, 19 seconds Read
Отзыв владельца Chevrolet Lacetti (Шевроле Лацетти) 2006 г.
Отзыв владельца Chevrolet Lacetti (Шевроле Лацетти) 2006 г. from www.autonavigator.ru

A Chevrolet Lacetti egy népszerű autó, amelyet a vezetők és a szerelők is nagyra becsülnek. A 2006-os Lacetti 1.4 árja Magyarországon nagyon kedvező. Mostanáig ez a kocsi a legnépszerűbb autó volt a magyar piacon. Az alábbiakban bemutatjuk a 2006-os Lacetti 1.4 árát és funkcióit.

2006 Chevrolet Lacetti 1.4 Ár – Bemutató

A 2006-os Chevrolet Lacetti 1.4 ára Magyarországon körülbelül 1.7 millió forint. Ez az ár tartalmazza a kocsi árát, az adókat és a regisztrációs díjakat is. Az autó 3 év garanciával rendelkezik, ami tovább növeli az értékét. A kocsi könnyű vezetni és sokféle funkcióval rendelkezik. A következőkben részletesen bemutatjuk a 2006-os Lacetti 1.4 árát és funkcióit.

2006 Chevrolet Lacetti 1.4 Ár – Motor és váltó

A 2006-os Chevrolet Lacetti 1.4-es motorja egy 1,4 literes, négy hengeres motor, amelyet egy 5 sebességes manuális váltó hajt. A motor teljesítménye 89 lóerő, ami sokkal erősebb, mint a személyautók többségének motorja. A motor kiváló teljesítményt nyújt, és nagyon alacsony fogyasztással rendelkezik. Az autó átlagos tesztvezetése alapján a fogyasztás 6 liter/100 km.

2006 Chevrolet Lacetti 1.4 Ár – Biztonság

A 2006-os Chevrolet Lacetti 1.4-es autó biztonsági funkciói kiválóak. Az autó számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve az ABS-t, az ESP-t és az ütközésgátló rendszert is. Az autóban található további biztonsági funkciók is, beleértve a légzsákokat és a hátsó parkoló segédeket is. Az autóban található további biztonsági berendezések közé tartozik az oldallégzsák és a személyes öntödei biztonság is.

2006 Chevrolet Lacetti 1.4 Ár – Konfort

A 2006-os Chevrolet Lacetti 1.4-es autó komfortfunkciói is kiválóak. Az autóban található számos kényelmi funkció, beleértve a központi zárat, az elektromos ablakokat, a légkondicionálót és az MP3-lejátszót is. Az autóban található további kényelmi funkciók közé tartozik a vezetőülés állítása és a rádió is. Az autóban található további kényelmi funkciók közé tartozik a hátsó légzsák és a hátsó parkoló segéd is.

2006 Chevrolet Lacetti 1.4 Ár – Külső megjelenés

A 2006-os Chevrolet Lacetti 1.4-es autó külső megjelenése is kifinomult. Az autó méretei kompaktak és elegánsak. Az autó teste tökéletesen kialakított és jól kidolgozott. Az autó külső megjelenését tovább növeli a szép króm felni és a különleges színű fényszórók. Az autón található további külső megjelenési funkciók közé tartozik a jobb oldali sárvédő, a jobb oldali lökhárító és a hátsó lökhárító is.

2006 Chevrolet Lacetti 1.4 Ár – Összegzés

Összefoglalva, a 2006-os Chevrolet Lacetti 1.4 ára Magyarországon körülbelül 1.7 millió forint. Ez az ár tartalmazza a kocsi árát, az adókat és a regisztrációs díjakat is. A motor teljesítménye 89 lóerő, ami sokkal erősebb, mint a személyautók többségének motorja. Az autó számos biztonsági és kényelmi funkcióval rendelkezik, beleértve az ABS-t, az ESP-t, a légzsákokat, az elektromos ablakokat és a rádiót. Az autó külső megjelenése is kifinomult, és számos külső megjelenési funkcióval rendelkezik. Összességében a 2006-os Chevrolet Lacetti 1.4 ára jó árat kínál, és egy nagyszerű autó, amely sokféle funkcióval és biztonsági kényelemmel rendelkezik.

Similar Posts

Leave a Reply